Casdagli Cypher 3311 Needle 1/8

Hmotnost: 0.02 kg
Země původu: Kostarika
Značka: Casdagli
Náš kód: 524609
Dostupnost: Skladem (> 5 ks)

Needle je základem celé řady Cypher 3311. Název odkazuje na dědečka Jeremyho, majora A.T. Casdagliho, který se během války způsobem jehly prováděl odpor vůči Němcům. Když trávil čtyři roky jako válečný zajatec v německém vězeňském táboře, major Casda ...

900 Kč
744 Kč bez DPH
Novinka

Detail produktu

Popis produktu

Needle je základem celé řady Cypher 3311. Název odkazuje na dědečka Jeremyho, majora A.T. Casdagliho, který se během války způsobem jehly prováděl odpor vůči Němcům. Když trávil čtyři roky jako válečný zajatec v německém vězeňském táboře, major Casdagli poslal odvážnou zprávu odporu pomocí zdánlivě nevinné dovednosti vyšívání. Okraj nevinně vypadajícího gobelínu, který oficír vyšil, měl sérii teček a čárek, které v Morseově abecedě vyjadřovaly „God save the King“ a „F— Hitler“. Němci o skryté zprávě nevěděli, ale byli ohromeni dovedností zajatého důstojníka a dokonce jej vystavili.

Je to jedna z největších příběhů, které o dávání trestu svému nepříteli můžete číst. A nyní to bude příběh, který bude doprovázet náš nový doutník.

Needle má v sobě všechno, co Cypher 3311 nabízí. Používá stejné exotické plnící tabáky z Kostariky jako vitoly Lorenz a Enigma, ale ještě více obohaceno peruánskými a dominikánskými plnícími tabáky. Vázací list je z Kostariky z regionu Puriscal a hedvábně květinový obal je ekvádorský Habano Claro Colorado. Tento doutník má mírnou sílu a na jazyku nabízí hluboký krémový mandlový zážitek s tóny marcipánu. Díky svému zploštělému tvaru a užšímu kalibru je stále jemným doutníkem, ale na jazyku přináší hlubší a kořenitější chutě ve srovnání s Colossusem.

Tóny které doutník nabízí po dobu hoření: 

Smetana, mandle, marcipán, pečící koření, pepř

Doba kouření je 60 - 75 minut.

Podobné produkty

Pokračováním potvrzuji, že jsem starší 18 let a nastavuji své preference o cookies